May see seværdigheder i London

Her er liste over de seværdigheder i London, som man kan se, når man har set alle topseværdighederne. Seværdigheder, som måske viser sig at være endnu sjovere at se, fordi man slipper for turistmængderne ved alle de helt store seværdigheder.

madameMadame Toussauds

Marylebone Road, London NW1 5LR

Nærmeste Tube: Baker Street, Nærmeste Station: Marylebone

Har du nogensinde stået så tæt på dit idol, at du kunne få taget et foto af dem? Det kan du på Madame Toussauds i London. Se hvordan elle de berømte mennesker sker ud close up. De har lige afsløret en ny statue af Michael Jackson i hans berømte dansepositur.

british museumBritish Museum

Great Russell Street, London, WC1B 3DG

Nærmeste station: High Street Kensington

The British Museum er ikke bare et museum, dets arkitetur er også en seværdighed i sig selv. Museet rummer en enorm og meget imponerende samling af kunst og antikviteter fra gamle og nulevende kulturer. Kollektionen spænder over de sidste to millioner års historie og meningen er, at det er kunst til folket. Det er nemlig gratis at kommer ind som normal gæst. Kun guidede ture koster.

tower of london

Tower of London

Tower Hill, EC3N 4AB

Nærmeste Tube: Tower Hill underground station; Nærmeste station: Fenchurch Street eller London Bridge stations

Der er mange forskellige og seværdige smukke steder at se, når du besøger Tower of London. White Tower er et af de kendteste vartegn i London. Af udstillinger der er værd at se, kan der nævnes Henry VIIIs samling af våben, Kronjuvelerne og se hvordan Londons fængsler så ud i gamle dage.

hyde park

Hyde Park

London. W2 2UH

Nærmeste tube: Lancaster Gate & Marble Arch – Central Line; Hyde Park Corner & Knightsbridge – Piccadilly line

Hyde Park er Londons store park. Den ligger midt i London og fylder 350 hektar, og er et af Londons fineste historiske landskaber. Det er en oase midt i storbyen og overrasker mange med sine over 4000 træer, søer, enge og stier til ridning.  Du kan også spille tennis, spise på en af de mange restauranter, sejle på søerne og besøge Lady Di’s mindesmærke og mindesmærket for de 52 mennesker der døde i terrorangrebet i 2005.

covent garden

Covent Garden

Nærmeste station Covent Garden, Charing Cross, Leicester Square, Holborn Embankment

Covent Garden er et område af London, der er kendt for excellent shopping, gadekunst, underholdning og gøgleri. Det ligger i den østlige del af City of Westminster. Turister kan godt lide stemningen, der er et mix af gammelt og nyt, glamour og kitch. Husk at besøge alle sidegaderne.

Leave a Reply