Fodbold i London

Skal du på fodboldtur til London? Sæt konen af i Harrod’s og tag ud og se noget fodbold på et af de store legendariske stadions og oplev en af de 13 professionelle fodboldklubber i London. En Premier League kamp er et must, når man besøger London. Sæsonen kører fra august til maj og alle hold spiller 38 kampe i sæsonen, så der er nok kampe at vælge imellem.

The Manchester United FC (manutd.com) hører hjemme på Old Trafford i Trafford, Great Manchester. The Trafford Stadium er det 2. største i England, og du kommer til Old Trafford, ved at tage et tog fra North Western Trains som kører en linje fra City Centre Stations direkte til Old Trafford Stadium. Du kan også bruge the Underground eller sporvognsnettet og stå af på en af stationerne i nærheden – fx. Pomona eller Exchange Quay.

The Arsenal FC (arsenal.com) hører hjemme i Holloway, North London (London Borough of Islington). De spiller på Emirates Stadium, der ligger godt 500 meter fra Highbury. Du kan nå frem til Station via en lang række af Londons Underground linjer og busruter. Undergrund stationerne i nærheden hedder Arsenal tube station  og Holloway Road tube station.

Chelsea FC (chelseafc.com) hører hjemme i Stanford Bridge, Fulham, West London (London Borough of Hammersmith). Den nærmeste Underground Station hedder Fulham Broadway tube station.

Du kan købe billetter fra klubbernes respektive hjemmesider eller ved billetlugerne på station. Men vi anbefaler, at du køber hjemmefra. Billetsalget plejer at åbne en måneds tid før kampfløjt. God fornøjelse med fodboldkampen!

wembley

Leave a Reply