Turistinformation

Det officielle turistbureau i London hedder BLVC (Britain & London Visitor Centre). Kontoret ligger på 1 Regent Street midt i Londons West End hvor mange af top-attraktionerne ligger. Her kan du finde brochurer, surfe på nettet, købe London Pass, veksle valuta og få hjælp til alle dine spørgsmål om London. Hvis du vil surfe på den officielle britiske turistside, så kan du gå ind på VisitBritain.com

London Pass:

Som alle store byer har London også sit eget fordelskort – et London Pass. Det er et kort du kan købe, som giver gratis adgang til 50 attraktioner, en guidebog på engelsk, rabatter i butikker, restauranter og på billetter til musicals i West End. Du kan også vælge at dit kort skal dække transport i London – altså the Underground (Metro), sporvogne og busser alt det du vil. Som altid med disse kort bør du opveje hjemmefra, om det kan betale sig for dig eller ej.

Er du typen, som vil se en masse forskellige attraktioner, shoppe meget og rejse over hele byen, så kan det godt betale sig for dig at købe kortet. Er du typen, som vil se to-tre attraktioner, gå rundt frem for at tage offentlig transport og er ligeglad med rabatter, så lad være med at købe kortet. Pt. koster et tre dages kort til en voksen incl. transport 78 £.

Du kan købe kortet i turistinformationen eller direkte fra London Pass’ hjemmeside: London Pass

london

Leave a Reply